20 ápr

Hajdina csíra saláta

Csíráztattam hajdinát és napraforgót. Ezt-azt hozzátettem és finom vacsora lett belőle. Az ez-az: paradicsom, kaliforniai paprika, zöldhagyma, olivabogyó, sárgarépa, citromlé, bors, só és olivaolaj. Amit a spájzban és a hűtőben találtam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASzerintem ritkán fordul elő ( szót fogadok magamnak és nem azt írom, hogy soha), hogy ugyanolyan salátát teszek az asztalra, hiszen sokkal élvezetesebb improvizálni, mint recept alapján csinálni valamit. Általában azért olvasok el egy receptet, hogy ne úgy csináljam. Persze van néhány dolog, amit meg csak úgy jó sütni, ahogy anyukám készítette, vagy majdnem úgy…. Ilyen pl. a fánk, meg a zserbó. Ezeket viszont nem túl gyakran sütöm, egy évben egyszer-kétszer.

Szóval ne csodálkozzatok, hogy miket tesz ez a nőszemély a salátába, nekem ilyen nincs is itthon, bevásárolni meg ezért nem indulok el! Ne is! Használjátok azt, ami otthon van, és egyetek egy finom impro salátát! Hajrá!

Please like & share:

Vélemény, hozzászólás?