10 jan

Ki, mit, hogyan “főz”? 4. rész

A mai ebéd volt:

20150110_141831    Sütőben sült zöldség

  • krumpli
  • sárgarépa
  • zeller
  • cukorborsó
  • cukkini
  • vöröshagyma
  • só, bors, fokhagyma, olaj

Tulajdonképpen bármilyen zöldség, bármilyen arányban használható. Jénai tálban szoktam sütni. Eleinte letakarom és amikor már puha,akkor egy kicsit megpirítom. Ezt az egész család szereti. Ma sem maradt egy falat sem.

Természetesen salátával ettük:

20150110_125651Sárgarépa saláta csíráztatott bíborherével

  • Reszelt sárgarépa
  • lilahagyma kockára vágva
  • csíráztatott bíbor here
  • só, bors, olaj, citromlé

Ez az ebéd is vegán, mivel nincs benne semmilyen állati eredetű összetevő.

Please like & share:

Vélemény, hozzászólás?